ICT Beheer

ICT- en netwerkbeheer uitbesteden

Niet meer nadenken over uw ICT- en netwerkbeheer? Alles dient up-to-date te zijn en blijven werken. Met het uitbesteden van het beheer kunnen deze wensen gerealiseerd worden. Jacobs IT Solutions is gespecialiseerd in ICT- en netwerkbeheer. Wij nemen dit werk graag van u uit handen wanneer deze kennis niet aanwezig is binnen uw organisatie. Als MKB-ondernemer beseft u dat het juist functioneren van de automatisering binnen uw bedrijf van essentieel belang is. Daarentegen u heeft geen behoefte om zelf een systeembeheerder op de loonlijst te zetten.

Jacobs IT Solutions biedt ICT- en netwerkbeheer op maat voor uw bedrijf. Wij kijken samen met u naar uw organisatie, situatie en behoeften. Zo kunnen we het best passende advies uitbrengen voor het beheer van uw netwerk.

Een significant deel van systeem- en netwerkbeheer hoeft al lang niet meer te gebeuren vanuit een bedrijf zelf. Dit maakt het uitbesteden tegenwoordig tot een volwaardige optie voor professioneel systeembeheer. Jacobs IT Solutions biedt u een combinatie van flexibiliteit en gewaarborgde betrouwbaarheid.

Zo is het mogelijk dat wij op periodieke basis (bijvoorbeeld 1 dag per maand) bij u langskomen om de vragen van u of uw werknemers door te nemen en het op orde brengen en houden van uw IT-omgeving.

Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor het oplossen van storingen op basis van nacalculatie.

Remote beheer

Via een veilige VPN- of inbelverbinding kunnen op afstand zowel de systemen als de netwerkinfrastructuur gecontroleerd worden op een juiste werking. Eventuele problemen worden hierdoor tijdig gesignaleerd en verholpen, waardoor uitval van systemen veelal voorkomen kan worden.

Indien er zich onverwachts een probleem voordoet, kan in de meeste gevallen vrijwel direct met onderzoek naar het probleem worden gestart. Iedere maand worden de server(s) en desgewenst ook de werkstations, gecontroleerd worden op diverse onderdelen om problemen te voorkomen.

Onze ervaring leert ons dat pro-actief beheer van uw IT-omgeving zal leiden tot een daling van incidenten en problemen.

Interesse?

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden van het uitbesteden van uw netwerk- en systeembeheer.

Telefoon: 077 -306 0140
Email: info@jacobs-it.nl