WiFi

Nu bij Jacobs IT Solutions, producten van Ubiquiti.

Ubiquiti Networks ontwerpt en produceert innovatie oplossingen voor zowel spraak, video als datacommunicatie. Ubiquiti producten zijn geschikt voor consumenten en klein zakelijk gebruik. Een draadloos access point zit tegenwoordig vrijwel in iedere router. Met name de apparatuur van internetproviders laat vaak te wensen over. Als uw “hoofdrouter” niet genoeg dekking biedt kan een extra access point de oplossing zijn. Ubiquiti biedt met de Unifi-lijn gecentraliseerde beheerbare zakelijke access points aan, tegen een schappelijke prijs.

Met behulp van de draadloze producten is het bijvoorbeeld mogelijk om binnen uw bedrijf één groot WiFi netwerk te creëren. Hiermee kunt u probleemloos door het gehele gebouw roamen. Willen uw gasten ook WiFi? Het netwerkverkeer van de gasten wordt afgezonderd van uw bedrijfsnetwerk zodat derden geen toegang krijgen tot uw assets.

Dit is tevens mogelijk voor agrarische bedrijven over grotere afstanden. De AirMAX serie biedt de kansen om eenvoudig straalverbindingen op te zetten tot wel 30 kilometer. Draadloze stabiele verbindingen met kassen of stallen zijn binnen handbereik.
Ubiquiti biedt daarbij unieke Unifi software. Dit biedt de mogelijkheid om het gehele netwerk 24/7 te monitoren. Hierdoor kunnen wij snel problemen vaststellen en deze verhelpen.

Is u interesse gewekt door de producten van Ubiquiti? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

unfi