Roggelseweg 2 | 5988 BP | Helden
077-3060140
info@jacobs-it.nl

Camera & Beveiliging

Camera & Beveiliging

Een bewakingscamera is tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedereen wordt zowel zakelijk als particulier blootgesteld aan gevaren die u graag buitenshuis houdt. Denk aan inbraak in of vernieling aan uw eigen huis of zelfs bedrijfsgebouw. Een oplossing om een veiligere omgeving te creëren en uw eigendommen te bewaken, is het inzetten van professioneel cameratoezicht.

Het begint bij een goede inventarisatie

Een effectief camerabeveiligingssysteem begint bij een deskundig advies. Vooraf houden we samen met u een uitgebreide intake, waarbij we kijken naar de locatie en de posities van de camera’s. We houden hierbij rekening met de wensen van de klant. Vervolgens krijgt u een uitgebreid advies over het meest effectieve camerabeveiligingssysteem toegepast op uw situatie.

Belangrijke speerpunten hierbij zijn: overzichtscamera’s, gezichtsherkenning, kentekenherkenning of moeten er opnames in donkere ruimtes gemaakt worden? Door gebruik te maken van HD camera’s zijn de beelden bij het terug kijken een stuk scherper dan bij analoge camera’s. We houden hierbij rekening mee met de hoeveelheid omgevingsverlichting die ter plaatse aanwezig is.

De beelden zijn te bekijken via uw smartphone, tablet of PC. Met een persoonlijk beveiligde inlogaccount kunt u zelf de beelden oproepen.

Wat is voor u de beste oplossing? Er zijn heel veel mogelijkheden op het gebied van camerabeveiliging. Wij bespreken deze graag met u.

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden specifiek voor uw organisatie.

Telefoon: 077 -306 0140
Email: info@jacobs-it.nl