Roggelseweg 2 | 5988 BP | Helden
077-3060140
info@jacobs-it.nl

Hosted Server

Jacobs iT Solutions biedt ook de mogelijkheid om uw servers (Virtual Private Servers) te hosten op onze omgeving in ons datacenter. Dit heeft als voordeel dat uw zelf niet hoeft te investeren in dure hardware, maar afrekent op hetgeen uw bedrijf gebruikt.

De hoeveelheid CPU’s en geheugen (resources) die uw VPSsen nodig hebben is leidend. Heeft u meer nodig? Dan kunt u eenvoudig uitbreiden. Maandelijks kunt u per gebruiker helder en duidelijk de kosten zien. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelheid kenmerken deze dienst.

Door middel van een verbinding tussen uw kantoor en ons datacenter hebben uw medewerkers ten alle tijden de mogelijkheid om te kunnen werken, alsof de omgeving op kantoor staat. Daarnaast verzorgen we ook externe toegang voor thuiswerkers zodat het mogelijk is om overal te werken alsof je op kantoor bent.

Een Hosted omgeving is prima te combineren met onze overige clouddiensten, zodat u één centrale ingang hebt voor al uw pakketen in de cloud. Beheersbaarheid & veiligheid van uw ICT omgeving is daarbij het uitgangspunt.