Roggelseweg 2 | 5988 BP | Helden
077-3060140
info@jacobs-it.nl

Mobiele Abonnementen

Loopt uw zakelijke mobiele abonnement af? Merkt u dat uw abonnement niet meer goed aansluiten aan de behoefte van u of uw kantoor? Dan is het tijd om uw lopende abonnementen eens goed gaan te bekijken. Bekijk dan zeker ook de producten van Jacobs IT Solutions met hoge stapelkortingen in combinatie met meerdere abonnementen.

Mobiele zakelijke abonnementen: waar moet ik op letten ?

Iedereen die de zoektocht naar het best passende abonnement wel eens is aangegaan, weet hoe moeilijk het is. De aanbieders zijn talrijk, en ‘voordelen’ als betrouwbaar en snel, gratis nummerbehoud en schaalbare abonnementen vliegen u om de oren. De prijs lijkt wel het grootste onderscheidend vermogen. Toch is dit niet helemaal waar. Wij zetten de aandachtspunten graag voor u op een rij.

Leg een abonnement niet meer voor 1 of 2 jaar vast!

Stop met uzelf te verbinden aan contracten van 1 of zelfs 2 jaar. Kies voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Zodra er een medewerker bij komt of vertrekt kunt u altijd een abonnement meer of minder nemen.

Focus vooral op data.

Bijna alle apps op de smartphone maken gebruik van mobiele data. Denk bijvoorbeeld aan de diverse Office apps, Evernote of ParkMobile. De grootte van uw databundel is dus zeer belangrijk, zeker als u of een van uw medewerkers regelmatig onderweg zijn.

Onbeperkt bellen? Is dat echt nodig?

Veel aanbieders adverteren met onbeperkt bellen. Dat klinkt mooi, maar is dat werkelijk nodig? Check eerst goed uw laatste facturen eens om een goed en eerlijk beeld te krijgen van uw daadwerkelijke behoefte. En onthoud: u kunt altijd uw belbundel uitbreiden mocht het toch niet voldoende zijn.

Combineer mobiele en vaste telefonie met VaMo!

Vast-Mobiel integratie: je hoort er vaak over. Het is namelijk ideaal: met uw mobiele telefoon zakelijk bereikbaar, zoals op kantoor. Door middel van een doorschakeling of een app op je mobiel ben je weliswaar bereikbaar, maar kun niet alles wat je op kantoor kunt, en ben je afhankelijk van kwaliteit van de internetverbinding voor de kwaliteit van het gesprek.

Met VaMo komt daar verandering in! Met onze SIM-kaart kunt u bellen zoals ugewend ben, met volledige integratie in uw VoiP telefooncentrale. Collega’s kunnen zien of u in gesprek bent of zelfs het gesprek voor uaannemen waneer u in bespreking bent. Daarnaast kunt u makkelijk met uweigen 06 nummer óf het nummer van hetbedrijf en schakelt eenvoudig intern naar collega’s door.

De voordelen van VaMo:

Uitbellen met mobiel én vast nummer
Collega’s zien uw belstatus
Geen doorschakelkosten
Niet afhankelijk van type toestel!
Geen app nodig, maar gewoon bellen via het toestel
Via het betrouwbare KPN netwerk
Bellen zoals op kantoor: intern bellen, in de wacht en doorverbinden
Ideaal voor ZZP’ers, buitendienst en thuiswerkers: zakelijke bereikbaarheid zoals het hoort, mobiele vrijheid zoals je bent gewend!

Kies voor het beste netwerk.

Bij Jacobs IT Solutions werken we uitsluitend via het netwerk van KPN, wat qua dekking de beste is in Nederland. Wij werken al jaren naar volle tevredenheid met KPN !

Actie: stapelkortingen!

Heeft u al een internet verbinding via Jacobs IT Solutions, dan kan het interessant zijn om ook de vaste en mobiele telefonie af te nemen bij Jacobs IT Solutions. Afhankelijk van uw internet abonnement ontvangt u stapelkortingen voor vast en mobiel bellen (data verdubbelen) en voor uw Microsoft Office 365-licenties. Deze kortingen kunnen hoog oplopen; u bespaart al snel honderden euro’s per jaar!

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze actie voor vast en mobiel bellen? Vraag dan naar de voorwaarden of maak een afspraak via 077-3060140 of info@jacobs-it.nl