Roggelseweg 2 | 5988 BP | Helden
077-3060140
info@jacobs-it.nl

WiFi

WiFi

Het is niet meer weg te denken; draadloze verbindingen op kantoor. Natuurlijk wilt u de best mogelijke ontvangst en snelheid wanneer u gebruik maakt van uw WiFi-voorziening. Én de verbinding moet veilig zijn, beschikken over een gastennetwerk en vooral veilig zijn.

Jacobs-iT heeft daar gekozen voor Ubiquiti Networks. Een betrouwbaar product met met innovatieve oplossingen. Ubiquiti producten zijn geschikt voor consumenten en klein zakelijk gebruik. Een draadloos access point zit tegenwoordig vrijwel in iedere router. Maar met name de apparatuur van internetproviders laat vaak te wensen over. Niet alleen qua ontvangst maar ook in veiligheid. Ubiquiti biedt met de Unifi-lijn gecentraliseerde beheerbare zakelijke access points aan, tegen een schappelijke prijs.

Met behulp van de draadloze producten is het bijvoorbeeld mogelijk om binnen uw bedrijf één groot WiFi netwerk te creëren. Hiermee kunt u probleemloos door het gehele gebouw roamen. Willen uw gasten ook WiFi? Het netwerkverkeer van de gasten wordt afgezonderd van uw bedrijfsnetwerk zodat derden geen toegang krijgen tot uw assets.

Grotere afstanden? Ja, dat kan!

Dit is tevens mogelijk voor bedrijven over grotere afstanden. De AirMAX serie biedt de kansen om eenvoudig straalverbindingen op te zetten tot wel 30 kilometer. Draadloze stabiele verbindingen met kassen of stallen zijn daarmee binnen handbereik.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw netwerk 24/7 te monitoren. Hierdoor kunnen wij snel problemen vaststellen en deze verhelpen. Wilt u zelf controle? Dat kan door een app; op ieder moment kunt u de status van u netwerk zien.

Is u interesse gewekt door de producten van Jacobs iT Solutions? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!