Roggelseweg 2 | 5988 BP | Helden
077-3060140
info@jacobs-it.nl

Colocation

U wilt wel een eigen server, maar niet in uw eigen pand? Dat is mogelijk; uw eigen apparatuur in ons rack kan eenvoudig. U betaalt maandelijks voor de ruimte in ons datacenter. Tevens verzorgen wij het onderhoud van uw server.

Ons datacenter is redundant uitgevoerd, waardoor het risico op uitval extreem laag is. Wekelijks en maandelijks worden er test uitgevoerd op de de connectiviteit en stroomvoorziening, zodat we tijdig kunnen uitbreiden indien dat nodig is.

Tevens zijn er camera’s geplaatst, niet alleen in de serverruimte, maar ook buiten het gebouw; bij alle ingangen en kantoorruimtes. Ook passen wij een toegangscontrole toe, zodat er geen ongewenste personen aan uw apparatuur kan komen, enkel zij die bevoegd zijn.

Als laatste, maar niet onbelangrijk: Uw server staat op Nederlands grondgebied, en daarmee valt deze dienst ook onder de Nederlandse wetgeving.

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden specifiek voor uw organisatie.

Telefoon: 077 -306 0140
Email: info@jacobs-it.nl