Roggelseweg 2 | 5988 BP | Helden
077-3060140
info@jacobs-it.nl

Office 365

Office 365 is een cloud-gebaseerde dienst van Microsoft, waarbij medewerkers plaats, tijd en apparaat onafhankelijk kunnen werken. Met Office 365 kunnen de betrouwbare clouddiensten van Microsoft gecombineerd worden met het traditionele Office pakket.

Doordat Office 365 werkt met abonnementsvormen is het zeer flexibel en maandelijks aan te passen. Hiermee kunnen bepaalde medewerkers bijvoorbeeld alleen een mailbox toegewezen krijgen, terwijl een andere beschikking heft over email, Office en persoonlijke cloudopslag. Afhankelijk van het abonnement is het mogelijk om een van de volgende diensten af te nemen of een combinatie hiervan:

Wanneer men gebruikt maakt van de OneDrive cloudopslag kan men deze bestanden op alle computers, laptops, tablets en smartphones met een internetverbinding weergeven en bewerken.

Naast het locatie-onafhankelijk werken is ook de kostenstructuur duidelijk. Met lokale installaties van Microsoft software (Office, Exchange) zijn er hoge initiële kosten. Denk hierbij aan de hardware, licenties, implementatiekosten, onderhoudscontracten en de benodigde updates/onderhoud over de jaren. Bij Office 365 zit dit inbegrepen in de geleverde dienst waarmee het beheer grotendeels wordt uitbesteedt.

Op het gebied van beveiliging voldoet Office 365 aan de ISO 270001 certificering, wat wereldwijd de hoogst mogelijk standaard is. U kunt er op vertrouwen dat Office 365 een veilige bedrijfsoplossing is. Het beheer van toegang tot de bestanden en emailberichten blijven compleet onder controle van de klant zelf.

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden specifiek voor uw organisatie.

Telefoon: 077 -306 0140
Email: info@jacobs-it.nl