Roggelseweg 2 | 5988 BP | Helden
077-3060140
info@jacobs-it.nl

VoiP

VoiP

Voice over IP is bellen over een internetverbinding en verkrijgbaar in verschillende variaties. Dit geeft een groot aantal voordelen, met name op het gebied van flexibiliteit en kostenbesparing. Met VoIP wordt zakelijk bellen aangeboden als een hosted clouddienst. Uw telefooncentrale hangt eigenlijk in internet, niet meer in uw pand.

Het enige dat er dan op uw bedrijfslocatie dient te gebeuren zijn geschikte toestellen te plaatsen en deze juist te configureren. Voor redundantie, onderhoud en upgrades wordt in de cloud gezorgd. Met VoIP kunt u beschikken over uitgebreide functionaliteiten die voorheen alleen mogelijk waren met dure groot-zakelijke telefooncentrales, denk aan wachtrijen met een melding.

Bij calamiteiten kunt u beschikbaar blijven door gesprekken tijdelijk door te schakelen naar een ander nummer, bijvoorbeeld een mobiele telefoon. En dat kan vanaf iedere andere locatie door een app op uw telefoon of via uw laptop thuis.

Basis en XL

Met het Jacobs IT Solutions VoIP basis pakket kunt u op de meest basis manier gebruik maken van VoIP telefonie. Naast het standaard telefoneren is er ook de mogelijkheid om een voicemail in te stellen. Dit pakket is uitermate geschikt voor het MKB dat geen geavanceerde telefoniefuncties gebruikt, of dat maandelijks hoge telefoniekosten hebben vanwege ISDN lijnen.

Het VoIP XL pakket van Jacobs IT Solutions biedt meer mogelijkheden dan het basispakket. Denk hierbij aan een wachtrij met wachtmuziek, keuzemenu’s, receptietools en meer. Naast deze opties is er de mogelijkheid van ‘click-to-dial’. Deze tool kan gekoppeld worden met een browser of Microsoft Outlook zodat u direct contactpersonen kunt bellen zonder deze in de telefoons in te voeren. In veel gevallen kunt u ook uw CRM- of ERP-pakket koppelen met deze functie waardoor het gebruiksgemak verhoogd wordt. Ook dit pakket is geschikt voor het MKB dat graag meer vrijheid wil hebben over de configuratiemogelijkheden en meer eisen stelt aan de functionaliteiten.

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden van VoIP specifiek voor uw organisatie.
Telefoon: 077 -306 0140
Email: info@jacobs-it.nl