Roggelseweg 2 | 5988 BP | Helden
077-3060140
info@jacobs-it.nl

Over ons

Jacobs IT Solutions heeft al ruim 15 jaar ervaring in het implementeren en onderhouden van complete IT omgevingen bij verschillende organisaties. Het is ons streven om hét aanspreekpunt voor de klant te zijn wat betreft de totale IT Partner.

Of u nu een oplossing nodig heeft voor uw servers, infrastructuur, systeembeheer, VoIP, werkplekbeheer, netwerkbeheer, tablets, smartphones of WiFi.

Wij denken maar aan één ding sinds de start in 2006, de belangen van onze opdrachtgevers. Bij het adviseren, implementeren en beheren van ICT-oplossingen staan onze klanten nu eenmaal centraal. Omdat de automatisering/IT belangrijk is voor de continuïteit van uw bedrijf, speelt wederzijds vertrouwen en snelheid een belangrijke rol.

Kostenbesparing
Met ons enthousiaste team van ICT- en netwerkspecialisten maken wij van automatisering een beheersbaar geheel dat direct tot kostenbesparing leidt. Niet de producten maar de oplossingen en klanten staan bij Jacobs iT Solutions centraal.

Alles-in-één ICT-specialist
Welk vraagstuk u ook heeft: installatie, onderhoud, dagelijks beheer, ondersteuning van uw eigen systeembeheerders, telefonie oplossingen, hardware, software, netwerkbeveiliging, thuiswerkplekken. Wij regelen het voor u, u heeft er geen omkijken meer naar.

Gespecialiseerd in Online werken
Wij bieden alle mogelijke ICT-oplossingen aan, en sinds de laatste 5 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in online werken. U besteedt uw gehele ICT aan ons uit en u betaalt voor een vast bedrag per gebruiker. Flexibel en schaalbaar zowel in gebruik als in kosten. Dure investeringen in servers zijn niet meer nodig, maar u heeft wel dezelfde functionaliteiten.

Wij regelen alles en ontzorgen u compleet
U en uw medewerkers kunnen overal inloggen en direct aan de slag met hun beveiligde documenten en software. Optimaler kan het niet! Met onze JiT Services werken oplossingen en begint kostenbesparing direct!

Groot geworden door klein te blijven!
Jacobs iT is met opzet een kleine organisatie. Wij willen snel kunnen schakelen, en niet verzanden in interne procedures. Kwalitatief goede en veilige ICT neerzetten, hoge betrouwbaarheid, korte lijnen en persoonlijke benadering zijn zaken die wij belangrijk vinden. Een tevreden klant zegt meer dan 100 medewerkers!