Over ons

Bij Jacobs IT Solutions denken wij maar aan één ding sinds de start in 2006, de belangen van onze opdrachtgevers. Bij het adviseren, implementeren en beheren van ICT-oplossingen staan onze klanten nu eenmaal centraal. Omdat de automatisering/IT belangrijk is voor de continuïteit van uw bedrijf, speelt wederzijds vertrouwen en snelheid een belangrijke rol.

Kostenbesparing
Met ons enthousiaste team van ICT- en netwerkspecialisten maken wij van automatisering een beheersbaar geheel dat direct tot kostenbesparing leidt. Niet de producten maar de oplossingen en klanten staan bij Jacobs IT Solutions centraal.

Allround ICT-specialist
Welk vraagstuk u ook heeft: installatie, onderhoud, dagelijks beheer, ondersteuning van uw eigen systeembeheerders, telefonie oplossingen, hardware, software, netwerkbeveiliging, thuiswerkplekken … wij regelen het voor u, u heeft er geen omkijken meer naar.

Gespecialiseerd in Online werken
Wij bieden alle mogelijke ICT-oplossingen aan, en sinds de laatste 5 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in online werken. U besteedt uw gehele ICT aan ons uit en u betaalt voor een vast bedrag per werkplek.

Wij regelen alles en ontzorgen u compleet
U en uw medewerkers kunnen overal inloggen en direct aan de slag met hun beveiligde documenten en software. Optimaler kan het niet! Met onze Online werken oplossingen begint kostenbesparing direct!

Persoonlijke aanpak en advies
De reden waarom klanten van Jacobs IT Solutions zeer trouw zijn, ligt voor een groot deel in de persoonlijke en adviesgerichte aanpak. U bent bij een persoon en geen nummer en via onze werkwijze en snelle aanpak denken wij altijd graag met u mee!