Roggelseweg 2 | 5988 BP | Helden
077-3060140
info@jacobs-it.nl

Onze partners

Regio Service is al sinds 1998 jouw betrouwbare bouwpartner. Een bouwpartner met passie voor haar vak die staat voor kwaliteit en de beste persoonlijke service. Wij zijn flexibel en bieden deskundig advies. Al je vraagstukken op het gebied van elektrotechnische installaties en engineering zijn bij ons in goede handen. Wij denken met je mee en staan 24/7 voor je klaar. Of het nu gaat om een groot of klein project, particulier of zakelijk, we hebben alles in huis om van ieder project een succes te maken. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Als KPN Business Partner bieden wij alle zakelijke producten aan van KPN. Als KPN partner hebben wij toegang tot de nieuwste producten en diensten en zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Daarnaast verzorgen wij de installatie, facturatie en support. U profiteert van korte lijnen, maar maakt toch gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN.

Dell Technologies biedt als wereldwijd toonaangevende IT-leverancier een breed portfolio van producten, software, oplossingen en services op het gebied van IT-infrastructuren, IoT en digitale werkplekken. Dell Technologies is als enige fabrikant in staat om uw complete informatiebehoefte te automatiseren.

HP (Hewlett-Packard) behoort tot de grootste technologiebedrijven ter wereld met een rijke historie en een enorme naamsbekendheid.
Tot het portfolio van HP behoren software, hardware, elektronica-onderdelen en bijbehorende dienstverlening. Wereldwijd werken miljoenen bedrijven en consumenten met HP-producten, zoals laptops/tablets, desktop pc’s, printers en beeldschermen. Ook ten behoeve van de IT-infrastructuur levert Hewlett-Packard diverse producten, zoals servers, storage en switches.

Microsoft Corporation ontwikkelt en distribueert een breed aanbod aan software die zowel voor consumenten als het bedrijfsleven geschikt zijn. Microsoft is vooral bekend van de Office-productlijn, maar is ook actief op de markt van zoekmachines (Bing), videogames (Xbox) en webservices (MSN, Windows Live) en communicatie (Windows Phone, Skype for Business).