Roggelseweg 2 | 5988 BP | Helden
077-3060140
info@jacobs-it.nl

Hosted Desktop

Jacobs iT Solutions biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze hosted VPS’sen in ons datacenter. Dit heeft als voordeel dat uw zelf niet hoeft te investeren in dure hardware, maar maandelijks afrekent op hetgeen uw bedrijf gebruikt.

Onze Hosted Desktop is de ideale oplossing om uw cloud-applicaties, en uw client-server applicaties op één centrale plek te plaatsen. Vervolgens is de werkplek vanaf een door u gekozen werkplek toegankelijk. Dat kan vanaf een Windows- desktop of laptop, uw MacOS, maar ook op uw telefoon of iPad! Flexibiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid zijn de belangrijkste kenmerken van deze dienst!

Door middel van een verbinding tussen uw kantoor en ons datacenter hebben uw medewerkers ten alle tijden de mogelijkheid om te kunnen werken, alsof de omgeving op kantoor staat. Daarnaast verzorgen we ook externe toegang voor thuiswerkers zodat het mogelijk is om overal te werken alsof je op kantoor bent.

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden specifiek voor uw organisatie.

Telefoon: 077 -306 0140
Email: info@jacobs-it.nl