Gielenhofweg 29c | 5987 NA | Egchel
077-3060140
info@jacobs-it.nl

Jacobs iT lanceert wachtwoordmanager JiTS Keeper!

Voor vrijwel alles heeft u een wachtwoord nodig en dat is bijna niet meer allemaal te onthouden. Te vaak zien we dat er gekozen wordt voor één wachtwoord voor alle diensten, welke vaak ook erg eenvoudig te achterhalen zijn. Begrijpelijk, maar hoe zit het met de veiligheid?

Daarom bieden wij een nieuwe dienst aan, JiTS Keeper! Daarmee kunt u al die wachtwoorden veilig in een digitale kluis opslaan en gebruiken. U heeft dan maar één wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot al uw andere wachtwoorden. Daarbij bevelen wij ook het gebruik Multi Factor Authenticatie aan, zodat er een controle plaatsvindt of u wel de gebruiker bent!

Het grote voordeel hiervan is dat u voor elke dienst een lang en uniek, en dus veilig wachtwoord kunt gebruiken. Een lang wachtwoord kan lastig worden gekraakt en een uniek wachtwoord betekent dat als je wachtwoord wordt gestolen, de hacker niet bij een andere dienst kan inloggen.

Hoe kiest u een goed wachtwoord?
Kies geen wachtwoord maar een ‘wachtzin’. Hoe langer je wachtwoord, hoe veiliger hij is. Een wachtzin als IkgaMetmijnCabriolieverToerendanopdeA2RijdenmetHet^open! zou een goed wachtwoord kunnen zijn dat u gemakkelijk onthoudt.

Wat zijn de voordelen van JiTS Keeper?

Eersteklas beveiliging

JiTS Keeper maakt gebruikt van een eigen, zero-knowledge beveiligingsarchitectuur en is het meest gecontroleerde en gecertificeerde product op de markt. JiTS Keeper beschermt uw bedrijfs- en klantgegevens volgens de privacy-, beveiligings- en vertrouwelijkheidsvereisten van uw branche.

Gebruiksgemak

JiTS Keeper heeft een intuïtieve gebruikersinterface voor computers, smartphones en tablets die u razendsnel kunt gebruiken zonder apparatuur- of installatiekosten vooraf.

•             Voor uw werkplek, met integratie in uw browser (Edge, Chrome, etc.)

•             Op uw mobiel apparaat, zowel iOS (iPhone, iPad) als Android (smartphone en tabs)

Privékluizen voor elke medewerker

Iedereen krijgt een eigen kluis om wachtwoorden, bestanden en eigen klantgegevens in te bewaren.

Wachtwoordgenerator

Keeper genereert sterke, unieke wachtwoorden en vult deze automatisch in apps en websites in voor uw medewerkers.


Beperkt het risico op gegevenslekken

JiTS Keeper maakt willekeurige, sterke wachtwoorden voor al uw websites en toepassingen, en bewaart ze vervolgens in een veilige kluis op al uw apparaten.

Versterkt de beveiliging en privacy

Elke medewerker krijgt een eigen, versleutelde kluis om wachtwoorden, aanmeldingsgegevens, bestanden en vertrouwelijke klantgegevens in op te slaan.

Geeft de medewerkersproductiviteit een boost

Bespaart medewerkers tijd en frustratie, en elimineert de noodzaak om wachtwoorden te herstellen, hergebruiken en onthouden.

Beheerdersconsole

Verspreidt, beheert en controleert Keeper in uw hele organisatie en dwingt wachtwoordbeveiliging, 2FA en overige gegevensbeveiligingsbeleidsregels af.

Twee varianten

We bieden de JiTS Keeper aan in twee varianten, te weten; Safe en Vault. Met name de integratie van uw domein (Azure of lokaal) maakt het grote verschil tussen deze twee. Met JiTS Keeper Vault wordt het uitrollen van de wachtwoordoplossing een stuk eenvoudiger en automatisch, terwijl JiTS Keeper Safe al voorziet in een veilige opslag voor al uw wachtwoorden.

1. JiTS Keeper Safe

 • Versleutelde opslag wachtwoorden
 • Versleutelde opslag adres/contactgegevens & notities
 • 2FA authenticatie (SMS, Authenticator, etc.)
 • Gebruik van app (mobiel, tablet en smartphone) en via browser of desktopapplicatie (laptop / PC / iMac).

2. JiTS Keeper Vault

 • Versleutelde opslag wachtwoorden
 • Versleutelde opslag adres/contactgegevens & notities
 • 2FA authenticatie (SMS, Authenticator, etc.)
 • Gebruik van app (mobiel, tablet en smartphone) en via browser of desktopapplicatie (laptop / PC / iMac).
 • Integratie met Azure Active Directory (M365)
 • Integratie met Active Directory
 • Mogelijkheid tot SSO (Single Sign On)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 − 6 =