Gielenhofweg 29c | 5987 NA | Egchel
077-3060140
info@jacobs-it.nl

Dutch Rail Control op het juiste spoor met Jacobs iT Solutions!

Er is altijd een oplossing!

Dutch Rail Control uit Vorstenbosch heeft gekozen voor Jacobs iT Solutions en gaat voor een degelijke oplossing naar de cloud!

Wie is Dutch Rail Control?

Dutch Rail Control (DRC) is een gespecialiseerd ingenieursbureau in de railinfra branche. Ze richten zich vooral op bovenleiding- en draagconstructie, tractie-, energievoorziening en seinwezen.

Zij bieden een unieke combinatie: enerzijds kennis, kunde en know-how, vergelijkbaar met een groot ingenieursbureau. Anderzijds kunnen zij, als relatief klein bedrijf, zeer adequaat inspelen op vragen en wensen. Daarmee leveren ze maatwerk voor elk formaat klus.  

Om te kunnen doen waar zij goed in zijn zochten ze een ICT-partner voor de ontzorging van de gehele ICT-omgeving. Werken in de cloud, lokaal, Office 365, mail, telefonie, infrastructuur, het beheer, alles in één hand. Belangrijk daarbij is het persoonlijke contact, kwalitatief goede oplossingen, en een stabiele werkomgeving. Dit alles om de interne samenwerking te verbeteren, gegevens te beschermen en processen te versnellen. Jacobs iT Solutions is trots om hieraan bij te mogen dragen!

Cloud waar je het nodig hebt.

Bij deze opdracht zat de uitdaging om in het lokaal netwerk snelheid van data te garanderen, terwijl voor externe medewerkers dezelfde data in de Cloud beschikbaar moet zijn. Aldus onze consultant Arjan Meeldijk; “De cloud zet je in waar je het nodig hebt, niet waar het kan. Data verhuizen omdat Cloud werken populair is, moet niet de beweegreden zijn. We gingen op zoek naar de juiste oplossing voor ze. Daarbij hebben we altijd de eindgebruiker in het hoofd gehouden. Iedere medewerker moet flexibel, snel en betrouwbaar kunnen werken, zowel lokaal als in de Cloud met dezelfde data. Een stukje maatwerk was dus nodig, welke we samen met DRC hebben doorgenomen en uitgevoerd.”

– De cloud zet je in, maar alleen waar het moet en niet waar het kan. – (Arjan Meeldijk, Jacobs iT Solutions) –

Overweegt u ook de stap naar de cloud, maar weet u niet precies waar te beginnen? Of wilt u uw huidige cloudomgeving eens onder de loep nemen? Neem dan gerust contact op voor een advies voor uw bedrijf. Stuur een bericht via Linkedin, mail naar info@jacobs-it.nl of bel naar 077-3060140.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 5 =