Gielenhofweg 29c | 5987 NA | Egchel
077-3060140
info@jacobs-it.nl

JITS Services | Online Desktop

Er is altijd een oplossing!

Flexwerken, Online Desktop, Bureaublad Online, Cloud Werken, Cloud Computing, Online Werkplek en Het Nieuwe Werken. Allemaal prachtige termen voor min of meer hetzelfde, maar wat heeft u er aan en wat houdt het eigenlijk in? Waar het simpel gezegd op neer komt is dat u vanaf een willekeurige werkplek, waar ook ter wereld, verbinding kunt maken met een server waar uw eigen online bureaublad met uw documenten, software applicaties en gegevens op staan.

Met online werken maakt uw organisatie gebruik van de snelheid en capaciteit van deze server, terwijl op uw bureau slechts een eenvoudige, energiezuinige en geluidloze mini-pc staat. Gebruikers zijn niet meer computer gebonden, want de online werkplek is te benaderen via elk soort device met een internetverbinding. 

Voordelen van de Online Desktop:

Altijd & overal werken

Of u nog op kantoor, thuis of onderweg wilt werken, met de online Desktopheeft u altijd en overal toegang tot uw eigen online bureaublad. Hierdoor is flexwerken nog nooit zo makkelijk geweest. 

20% tot 30% besparen op uw ICT kosten

Harde schijven en servers kunnen de deur uit, want voor online werkplekken volstaat slechts een internetverbinding. Daarnaast wordt er flink bespaard op software licenties en ondersteunend IT-personeel en zijn grote investeringen niet nodig.

Totaaloplossing voor iedere werknemer

De online desktop is een totaaloplossing voor iedere werknemer incl. licenties voor Windows en Microsoft Office en de mogelijkheid om eigen applicaties te integreren. Daarnaast is ook de ICT servicedesk inbegrepen in de dienstverlening en zorgen wij ervoor dat uw software altijd up-to-date is.

Schaalbaar en flexibel 

De online desktop is volledig aan te passen aan de wensen en behoeften van uw organisatie. Werkplekken zijn zeer eenvoudig en snel uit te breiden en per maand opzegbaar. U betaalt altijd een vast bedrag per gebruiker per maand.

Betrouwbaar en beveiligd

U bent verzekerd van meer continu├»teit door het robuuste en dubbel uitgevoerde platform. Onze datacenters zijn zeer goed beveiligd en voorzien van uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen. 

Al uw gegevens veilig in de private cloud

Mocht uw computer vastlopen of verloren gaan in een brand, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bestanden. Al uw gegevens staan namelijk veilig in de private cloud. Daarnaast is ook een tekort aan opslagruimte verleden tijd, omdat de servers zo groot zijn dat ze nagenoeg niet vol kunnen raken.

JITS Online Desktop

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden specifiek voor uw organisatie. Telefoon: 077-3060140 of Email : info@jacobs-it.nl

JIT Services is een onderdeel van Jacobs IT Solutions. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 1 =