Gielenhofweg 29c | 5987 NA | Egchel
077-3060140
info@jacobs-it.nl

Jacobs iT Solutions gaat voor groen!

Er is altijd een oplossing!

IT-Dienstverlening voor bedrijven kost veel, apparaten hebben nu eenmaal stroom nodig. Daarbij streeft Jacobs-iT naar een hoge kwaliteit van dienstverlening en een zo hoog mogelijke uptime. Is dit te combineren met duurzaamheid?

Om die kwaliteit te kunnen garanderen zijn veel componenten in ons datacenter dubbel uitgevoerd om eventuele uitval tot een minimum te beperken. Inderdaad; dubbel, dus ook dubbel stroomverbruik.

Onlangs heeft Jacobs-iT Solutions in samenwerking met Peter Hermans van Regio Service een mooi project afgerond. Regio-Service heeft voorzien in de zonnepanelen en installatie om te zorgen dat we volledig groen onze eigen energie kunnen opwekken.

Ons uitgangspunt is dat we volledig zelfvoorzienend kunnen zijn!

Dat geldt in ieder geval voor onze stroomopwekking, het verbruik en de opbrengst moet jaarlijks minimaal gelijk zijn zodat we zo weinig mogelijk gebruik hoeven te maken van grijze stroom. En dat is gelukt! Daardoor dragen wij ook een steentje bij voor een beter klimaat, zonder in te boeten op betrouwbaarheid, kwaliteit en bereikbaarheid.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + zestien =