Roggelseweg 2 | 5988 BP | Helden
077-3060140
info@jacobs-it.nl

Even voorstellen: Arjan Meeldijk

Wie is Arjan Meeldijk?

Arjan is ICT Consultant bij Jacobs iT Solutions. Hij verzorgt voor onze klanten de gehele automatisering, zodat ze een optimale bereikbaarheid en gebruiksgemak hebben.

Ervaring & compententies:
Arjan heeft al meer dan 25 jaar ervaring in ICT. Hij heeft een brede kennis en ervaring, of het nu servers, Microsoft 365, hosting, VoiP of verbindingen betreft. Daardoor is hij in staat de verschillende pijlers samen te voegen tot nieuwe mogelijkheden voor al onze klanten.

Daarbij kan hij dit begrijpelijk uitleggen en luisteren naar de wensen van onze klanten. Door zijn ervaring weet hij precies wat bij een bedrijf past. Hij houdt van persoonlijk contact, en samen te kijken welke nieuwe ontwikkelingen passen bij de klant.

In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om met zijn cabrio rond te toeren, en is ook niet bang om daar aan te moeten klussen. Uitzoeken hoe iets werkt, het zelf voor elkaar krijgen, contacten vinden voor onderdelen is iets wat hij graag doet. Daarnaast vindt hij zijn gezin heel belangrijk, quality-tijd is een goede tijd!